Over ons

In ons opvangcentrum aan de Bergerweg 185 in Alkmaar worden jaarlijks ruim 200 honden en zo’n 400 katten opgevangen.

Kom ons helpen als vrijwilliger!
Houd je van dieren en heb je energie en uren in de week over die je wilt inzetten voor een goed doel, dan ben je bij onze organisatie aan het juiste adres. Wij zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers die ons op verschillende afdelingen kunnen bijstaan. Er zijn veel verschillende mogelijkheden dus er is vast wel iets dat bij je past!
Voor al het vrijwilligerswerk geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Na jouw aanmelding nemen wij contact met je op en nodigen wij je eventueel uit voor een ori├źnterend gesprek. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren, echter in verband met de drukte in het asiel kan het soms iets langer duren.

Als vrijwilliger krijg je een vrijwilligerscontract en dien je je te houden aan het Huishoudelijk Reglement. Ook is het belangrijk dat je preventief vaccinaties tegen tetanus en eventuele andere vaccinaties haalt.

Openstaande vrijwillige vacatures
Pleeggezin voor kater Mozzie
Pleeggezin voor poes Bobbie

LET OP: we zijn altijd hartstikke blij met alle vrijwilligers die ons willen helpen, alleen was de belangstelling de afgelopen maanden z├│ groot dat we het verwerken van de sollicitaties amper kunnen bijbenen en we tot na de zomer ruimschoots voorzien zijn van extra handen bij onderstaand vrijwilligerswerk. Vanaf 1 september staan deze vacatures weer open. Je kunt er op dit moment dus niet op reageren.

Wat zijn de eisen om vrijwilliger te worden in het asiel?
- Betrokkenheid bij het welzijn van dieren.
- Inzet en doorzettingsvermogen.
- Komen op vaste afgesproken dagen.
- Leeftijd vanaf 18 jaar.
- Na een proefperiode van 4 weken wordt er een vrijwilligerscontract getekend

vrijwilliges